Beoordelingen van FEBO Purmerend

Recente recensies

4.0
Angelique
2 juli 2022
Pauline
1 juli 2022

Bezorging top. Maar frikadel speciaal zag er niet uit. Bovenop wat mayonaise uitjes en drupje curry gekwakt. Voor 3,50 verwacht ik op z'n minst wat aandacht en kwaliteit

Dolman
24 juni 2022

Bezorging op tijd door erg vriendelijke jongeman. Product zoalsverwacht van Febo. TOP.

Björn
19 juni 2022

Supersnel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ALJ
18 juni 2022
M Dolleman
12 juni 2022

Patat was te zout, frikadel was niet lekker aparte smaak, bezorging was wel snel en ruim binnen de aangekondigde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SH
12 juni 2022

Bestelling was niet helemaal oké. Frikandel speciaal ipv berenhap ontvangen…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saloua
12 juni 2022

Eten was koud patat mega zout nou ik bestel niet meer hoor heb het een paar keer de kans gegeven maar dit is toch echt het toppunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bep
10 juni 2022

Het was een hele snelle bezorging. Aardige en vriendelijke man. Ook het eten was goed prima en goed verpakt.

Maria
9 juni 2022
Linda
8 juni 2022
Larissa
5 juni 2022

Helaas was onze bestelling niet compleet. Nagebeld en er zou opnieuw bezorgd worden. Na 3 kwartier gebeld waar het bleef. Ja er was maar 1 bezorger, dus heb weer ruim een uur moeten wachten op mijn bestelling. En als klap op de vuurpijl was de bestelling weer niet goed.... ik bestel niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
5 juni 2022

Altijd goed,snel,netjes verpakt

Rob
31 mei 2022

Patat was minder warm. Bezorging top

Johan Lasschuit
26 mei 2022
Sonja
25 mei 2022

Kwaliteit heel slecht! Friet was echt megazout! Bijna niet te eten. Bestelling was ook behoorlijk aan de prijs, trouwens, voor slappe zoute friet en wat extra’s.

J Knijn
19 mei 2022

voor de 2e keer gehad dat er geen saus bij de bestelling geleverd was dat is jammer

Zijdenbos
19 mei 2022
Ildikó
13 mei 2022
Jacq
6 mei 2022

Top

cor
2 mei 2022

niet echt warm en de prijs is echt buiten spoorig hoor dit doen we dus niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loekie
29 april 2022

Wij zijn niet tevreden. De verpakking waarin het geleverd wordt is waardeloos, het eten was niet meer warm. Het was beter geweest om ander verpakkingsmateriaal te gebruiken die het eten wel warm houd. Jammer.

Fam Park
25 april 2022

Ook deze keer weer prima bezorgt door NOAH, netjes en vriendelijk zoals elke keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zirschky
23 april 2022

Bestelling kwam 20 minuten later dan dat was aangegeven in de e-mail. Het eten werd pas 70 minuten na het bestellen bezorgd. Voor een paar snacks en wat patat vind ik dit veel te lang. Tevens hadden we ijs besteld en dit was vergeten. De bezorger zou terugkomen om dit te brengen maar een uur later was er nog niets. Na een belletje werd dit opgelost, maar wel vervelend.

Dina
23 april 2022

Ik vind een patatje steeds minder worden. Laatst besteld en een half bakje waarvan 1 patat en Vandaag hebben wij 2 van 3.30 de helft van het doosje gekregen. Dat is wel erg duur! Ik mis gwn echt de helft van het doosje patat. Waarom is dat? Verder altijd lekker maar dit is erg jammer

Joyce
23 april 2022

Snelle levering en alles was nog goed warm

Peet
22 april 2022

Snelle levering aardige bezorger!!

Nick
18 april 2022

De kroketburger met mosterdsaus had geen saus, voor de rest was alles 5/5. Snelle bezorging, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
17 april 2022

Snel en netjes bezorgd .Lekker warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ankie
13 april 2022

Noa heeft het prima bezorgd!

Frank
12 april 2022

De patat was niet te vreten zo zout, niet eetbaar zelfs ne het proberen om het zout eraf te halen nog steeds veel te zout. De rest was gewoon goed, zoals het hoort.

Ontijt
10 april 2022

Vond het portie patat heel klein voor middel maatje en ook veel te duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
10 april 2022

17 15 besteld eerste instantie zou er 18 20 bezorg worden echter 18 40 was er nog niks. Zelf gebeld en zei de mnr 10 min is hij er. Inderdaad 10 min later was hij er maar dat was een half uur later als de app. Ruim ander half uur gewacht voor een paar patatjes en frikadellen. Volgende x dus gewoon naar de snackbar op de hoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
10 april 2022
Hulst
5 april 2022

Snel gebracht goed warm

Jessica
1 april 2022

Keurig op gewenste tijd en heerlijk warm! Op een moment dat patat avond niet lekker uitkomt qua tijd, ben ik heel blij met FEBO

Mary
31 maart 2022
Vd werf
31 maart 2022

Duur!

Kok
28 maart 2022

Bezorger Noah informeerde netjes of ik met mijn noten allergie wel pindasaus kon eten. Heel attent!

Martin Ott
28 maart 2022

Controleer voortaan wat je bezorgen moet er ontbreekt altijd wel wat ook handig voor de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lise
26 maart 2022

Super snelle bezorging! En alles was goed ingepakt en netjes afgeleverd!!

R
23 maart 2022

Noah heeft het keurig bezorgd zoals wel vaker

Jaap schermer
23 maart 2022

Eten warm en snel bezorgd

van altena
22 maart 2022

lekker eten en goed verpakt

Anneke Willemsen
18 maart 2022

We hebben er weer van genoten. Bedankt!!!

Fam park
17 maart 2022

Weer prima geregeld...kijken op feboapp, bestellen en het wordt weer op tijd bezorgt Dit maal door jalil die het correct , snel en nog heerlijk warm bezorgt. Complimenten weer voor dit team.

langeveld
17 maart 2022

hele vriendelijke bezorger noah

Slotboom
16 maart 2022
ro
14 maart 2022
Sander
14 maart 2022

Cheesy’s waren weer heerlijk! Compliment voor bezorger Noah met H!

Jessica
11 maart 2022

Keurig op tijd, en de bezorger kwam op de fiets! Zou ik vaker moeten doen! En hij heeft mijn bestelling warm kunnen bezorgen. Ik zou het hem niet na kunnen doen 🤪

Stefan
10 maart 2022

Snelle en sympathieke bezorging door Noah! Satésaus was uitgedroogd helaas.

Van hese
9 maart 2022

Helaas ontbrak er een en ander 1patat

Ter
6 maart 2022

Top bezorgd weer! Bedankt Mario.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 maart 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CT
6 maart 2022

Hamburgers waren dit keer koud, echt heel jammer aangezien wij een 6 burgers hadden besteld. Tevens de berehap satesaus vergeten. Gebeld en die werd na ongeveer 25 minuten gebracht. Niets extra's, voor het wachten of voor het vergeten. Dat vind ik qua service echt schandalig. En helemaal voor een bestelling van bijna €80,00!

Rialda Scholtens
27 februari 2022

Het was weer erg lekker. Echter was het patat wel behoorlijk zout. We hadden wen snelle bezorging binnen 20 minuten. Erg netjes. Ook wil ik een compliment geven over de bezorger. Dave is een vriendelijke en vrolijke jongen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schotanus
26 februari 2022
CT
26 februari 2022

De bucket patat zat maar 3 kwart vol en de hamburgers waren lauw.

Kappert
26 februari 2022

Bestelling en bezorging allebei prima

M
25 februari 2022

Was weer lekker!

Lou
23 februari 2022

Bestelling kwam snel en compleet aan. Eten was lekker

Nova Mozes
22 februari 2022

Ik heb op 21-02-2022 een bestelling geplaatst online. Kreeg de keuze uit 2 tijden om mijn bestelling op te halen en toen ik aan kwam op de locatie bleek de zaak al gesloten! Heel slecht dit! En dat terwijl ik online al betaald had.

Daan
22 februari 2022

Wordt steeds slordiger, bijvoorbeeld vandaag geen rietje voor milkshake (drinkt lastig), laatst geen broodjes bij de bestelde broodjes kroket, steeds van die kleine dingen die het niet waard zijn te bellen/iemand terug te laten komen, maar bij herhaling vervelend worden.

Liane
21 februari 2022

Dave was suoersnel!!

Moo
20 februari 2022
Fam park
20 februari 2022

Wederom alles prima verzorgd, eten goed op temperatuur en vlot bezorgt , petje af voor de bezorgers. Ook deze keer was het noah die nu door de storm met regen langs kwam om te bezorgen. Echt 5 sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
20 februari 2022

Heerlijk en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie van Vuuren
20 februari 2022

Lekker gegeten. Snelle en fijne bezorging. Dank je wel Dave! Groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
19 februari 2022
Jeroen
19 februari 2022

Goed eten niets mis mee

JK
16 februari 2022
SB
16 februari 2022
T. Hijne
13 februari 2022

Alles weer prima in orde 👍🏻. Snel en netjes bezorgd door Bobby

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de graaf
13 februari 2022

perfecte bezorging van Dave en het eten was perfect

Jaap schermer
11 februari 2022

Miste alleen een rietje bij mijn milkshake maar bezorging was snel en warm en lekker bezorgd door Dave

A. Witteveen
11 februari 2022

Was sneller dan verwacht! Stond op 13.10 maar ontvangen op 12.45 uur geweldige service hoor!

John
11 februari 2022

Lekker eten , goede en vriendelijke bezorger.

Karakaya
10 februari 2022

Mooi op tijd en warm en goed zoals altijd

Mario Calma
10 februari 2022

helaas geen bestelde en betaalde mayonaise, ketchup en uitjes bij de patat mogen ontvangen...jammer hoor!

Loes
9 februari 2022
Hintzen
8 februari 2022

Yuri heeft goede bezorging gedaan

g vrickx
8 februari 2022
Fred
7 februari 2022

Heerlijk als altijd,en bezord door noah heel erg vriendelijk

M.Bouwes
7 februari 2022

De bestelling werd snel en keurig netjes door de vriendelijke bezorger afgeleverd.

Anoniem
7 februari 2022
W de wit
7 februari 2022
Sander Zuidinga
6 februari 2022
-
6 februari 2022
Eric
6 februari 2022
Fam Park
6 februari 2022

Wij plaatsen elke zondag een bestelling bij febo en kunnen niets anders doen dan febo te complimenteren. Producten zijn goed bereid en smaken prima, ook de bezorging is snel en in orde. Was nu bezorgt door Noah die het netjes en volgens de huidige regels had afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
6 februari 2022

Prima, snelle levering, warm echte Febo kwaliteit dus heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
5 februari 2022

Snel en warm bezorgd

DVV
5 februari 2022
Ingrid
4 februari 2022

Vind alleen die plakband vervelend, zijn zo lang en moeilijk om open te maken

frans@leniefrans.nl
4 februari 2022
Briina
4 februari 2022

Hele aardige jongen aan de deur!!!! Snelle service, was weer top!

Reactie van FEBO

Dank u wel voor de beoordeling, blij mee.

J
3 februari 2022
Reactie van FEBO

Fijn dat alles naar wens was.

Ingrid van Scheppingen
29 januari 2022

Ze waren 2 bakjes met saus vergeten te bezorgen Nadat ik gebeld had kreeg ik ipv 2 bakjes 2 bakjes gratis erbij Goede service

Yasmin
25 januari 2022

Al best vaak besteld bij febo, maar vandaag kwam alles koud aan. Om 18.20 uur ontving ik bericht dat de bestelling onderweg was en om 18.43 kwam de bestelling ook. Dat is echt te lang voor frieten en snacks om onderweg te zijn. Volgende keer beter, maar voorlopig bestel ik even niet sorry!

Heitmans
21 januari 2022

Hamburger koud saté kroket koud

Martin
19 januari 2022

Moet beter gecontroleerd worden of als bij de bestelling zit

Paul Vester
17 januari 2022

Me ijs is weer niet gebracht dit al 6 keer gebeurt nu ben ik klaar ermee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
13 januari 2022

Top elke keer weer Super snel bezorgd Smaakte weer erg lekker

Jason
12 januari 2022

Keurig op tijd

S J.A.
9 januari 2022

De uitjes van het patatje oorlog zaten er niet bij. De bezorger belde 2x en vlak er na nog 1x aan. Hij deed niet vriendelijk ( keek geirriteerd). De vorige bezorger keek bij de 2 bestellingen hier voor heel kwaad. Dat zet ik in deze beoordeling omdat het nu wel vaak ( volgens mij elke keer ) niet prettig gaat tijdens de bezorging. Ik kies mijn afhaalmaaltijden altijd uit daar waar ik goede ervaring met de bezorgers heb. Ik geef geen fooi en vermoed dat deze 2 bezorgers van de Febo dan inwendig koken of zoiets ( zo ziet het er uit).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.J.A
9 januari 2022

1 kroket was verpletterd en 1 kroket getrokken.

Jac Bakker
8 januari 2022

De burgers waren weer prima van smaak en kwaliteit . Alleen bezorgtijd blijft een lastig puntje. 6 uur voor de deur ipv 6.15 uur, 😄 beter te vroeg dan uren later. Chapeau 👍

Dorien van den Pol
5 januari 2022

Snel, warm en lekker.

dekker
3 januari 2022

ik miste 1 frikandel en 1 patat in de bestelling , deze zijn na telefonisch overleg nagebracht

Stph
2 januari 2021

2,5 uur moeten wachten tot het eten werd bezorgd terwijl er een e-mail wordt gestuurd dat het er binnen een uur is. Dan is het er eindelijk maar is de helft van de bestelling (kroketten) geplet.. erg jammer dit. Voor ons dus zeker de laatste x hier besteld.

Celia Edelenbos
1 januari 2021

Ik heb een frikandel besteld maar kreeg niet, bloed irritant

Marion
31 december 2021

verbetering punt als er iets zonder saus besteld wordt let dan op en lever dan niet af met saus

Ronald Jager
31 december 2021
Sandra
24 december 2021
Dan
20 december 2021

Twee patat teveel en een kroket te weinig bezorgd….

Nanda
20 december 2021

Het was een niet goed, patat was zo zout dat we niet verder hebben gegeten en het weg hebben gegooid. Speciaaltjes waren erg lekker. Hamburgers uitgedroogd broodjes, en niet zo lekker als anders. Ik bestel ieder geval niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
19 december 2021

Snel en keurig geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
19 december 2021

Zonde van m’n geld. De drie porties patat weggegooid, omdat die zo veel zout bevatten. Tuurlijk kan je ook bestellen zonder zout maar dit was gewoon extreem veel zout. M’n dochter houdt van zoute patat maar zelfs voor haar was het te veel. Echt goor.

Judy
18 december 2021

Niet alles was warm. Erg veel zout en droog

B
18 december 2021

Het zou leuk zijn als de bezorger zijn fooi ook persoonlijk zou ontvangen als ik dit online toevoeg. Maar dit blijkt niet zo te zijn? Dat verbaasde ons enorm.

Van Someren
17 december 2021

Gezien dat het bezorgd wordt is het logisch dat de friet wat slap ik. De snacks waren prima en krokant, tevreden klant!

Dorien van den Pol
16 december 2021

Super snel en lekkerrrr

H
13 december 2021

Prima snacks. Supersnel bezorgd. Erg netjes verpakt. Nog goed op temperatuur. Een aanrader.

Diana
13 december 2021

Eten was niet warm en alles was slecht verpakt lag door elkaar geplet in tas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 december 2021

Eten was goed warm en lekker. Alleen jammer dat er weer geen rietje bij de milkshake zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny van Gerwen
11 december 2021

Bezorging was 20 min later dan verwacht; en 30 min na onderweg melding. Dat kan beter!

Ingrid
10 december 2021
Johan
9 december 2021

Helaas. Je maakt een tas open en komt onderin de tas de hamburgers tegen, plat gewalst door de patat, frikandellen, kaassoufle's kipkrokantjes en bak met saus. Het was wel erg positief dat de hamburgers, in tegenstelling tot sommige andere tenten, goed voorzien was van saus alleen door het feit dat alles geplet was was daardoor het brood klef en sompig geworden. Bovendien was het merendeel van de snacks was nagenoeg koud. Het eten was binnen de aangegeven tijd bezorgd en was compleet.

Renee Stokking
6 december 2021

Snel bezorgd en eten was zelfs heet van temperatuur

Dirk Bussink
6 december 2021

Was heel lekker,maar kon iets warmer.

Luana Pugliese
6 december 2021
Jan
6 december 2021

Op de afgesproken tijd klaar en alles was goed verzorgd, en lekker !!

Michael
5 december 2021

Meer dan 1 uur bezorgtijd (laat dat dan van te voren weten) , maar belangrijker is dat het eten lauw was. Lauwe patat is echt niet lekker en een lauwe frikandel nog minder. Echt heel ontevreden over Febo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid kuiper
3 december 2021
Martin Ott
1 december 2021

De bestelling klopte niet er was te weinig geleverd 2 kroketten ontbraken en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurde

Mary
29 november 2021

Súper snelle bezorging.

Mirjam
29 november 2021

Geweldige verzorging supersnel, ik hou er alleen niet van om fooi via de site te geven!

Esther
29 november 2021

De saté saus was al koud Maar verder top

Lia Schotanus.
27 november 2021

Wat ik heel vervelend vind is dat er altijd iets tekort is.

Mike dittman
27 november 2021

De eerste keer kwam de bezorger aan zonder bestelling de twee keer was het eten koud. Jammer

Erik
27 november 2021

Was lekker, maar besteld om 1915 uur en bezorgd om 2115 uur. Dus zeg zelf maar.

Rd
26 november 2021

Niet best…

Tom
25 november 2021

Patat was vandaag te zout. Volgens mij is er iemand uitgeschoten

Ania
19 november 2021

Misschien eerst kijken of alles wat besteld is ook daadwerkelijk in de tas zit. Al 3e keer een incomplete bestelling gehad

Hendriks
7 november 2021

De bamiblokken waren bij bezorging beide kapot in elk 3 of 4 stukken, en de bami zat om de frikandel heen geplakt. Misschien is het handig om de snacks per soort in een zakje te stoppen?

Ingrid
2 november 2021

Miste de rietjes bij de milkshakes

Martin Ott
2 november 2021

Als ik iets bestel wil ik wel alles ontvangen dus ook mijn blikje cola

Dennis
31 oktober 2021

Ik hebben 2 x besteld via de FEBO app en 2x de dagactie van 2rundvleeskroketten, en dan wordt er maar 1 gebracht. Volgende keer zal ik het extra benadrukken via de opmerking

Wesley
27 oktober 2021
M.Bernhard
25 oktober 2021

Het was koud en slap niet te eten! Nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
24 oktober 2021

Lekker, maar kan ietsje warmer... Zeer nette bezorgers !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.B.N Dolman
23 oktober 2021
Klop
18 oktober 2021

De bestelling was er wel heel erg snel, dat was fijn. Maar de kroketten waren helemaal geplet en 2 speciaaltjes waren ook niet helemaal heel (alsof ze snel in de doos gegooid zijn).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pronk
9 oktober 2021

De hamburgers waren koud, 3 blaadjes sla op de grill burger. Zeker niet de grillburger die ik gewend ben van de FEBO. De patat was nat… met een ziek kindje geen tijd en zin gehad om te bellen maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

Vinny
8 oktober 2021

Lekkere snacks en zeer snelle en nette bezorgers. TOPPIE

Sandy
4 oktober 2021

M'n kroketten waren platgedrukt/zaten in elkaar. Er was niet eens een halve heel. Het grootste deel wat heel was, was 1/4 van de korst.

Sevil Bastimar
4 oktober 2021

Erg tevreden snel bezorgd eten was warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
3 oktober 2021
Renee Stokking
28 september 2021

Eten kwam 1/2 u te vroeg en hamburger was koud sla en saus zaten in verpakking ipv op burger berehap en speciaaltjes ook niet warm

Claudia
25 september 2021

Ik had voor 6 uur besteld. De patat werd om kwart voor 6 bezorgd. Beetje jammer, dit kwam niet uit met de planning. Zodoende de patat in de oven opnieuw moeten opwarmen.

Loes
21 september 2021

Patat niet goed gebakken en niet meer warm bij bezorging. Een uur wachttijd tot bezorging en dan ook nog 10 min later komen.

Henk verdam
20 september 2021

Patat was slap en sommige niet gaar Bamischijf aan alle kanten opengebarsten en op sommige plaatsen verbrand bij de berehap sommige stukken gehakt hadden grauwe kleur Hebben eerder betere kwaliteit gehad

Paula
20 september 2021
Hans
13 september 2021
Joke
13 september 2021

Weer de friet veel te zout

Lies
2 september 2021

Prima eten alleen in plaats van patatje oorlog en patat met saté, twee keer patat met saté gekregen. Verder moest ik 10 minuten langer wachten op mijn bestelling.

Jade b
29 augustus 2021

Wenstijd 18:00, en ze stonden top om 17:55 voor de deur. Eten lekker warm en de hele bestelling was compleet. Erg lekker gegeten! Zelfs de ijsjes en milkshakes waren nog lekker koud. Bedankt☺️

Danielle
22 augustus 2021

Patat was niet heel warm en niet knapperig. 1 kroket was niet meegezorgd na een belletje werd deze binnen 15 min na bezorgd met nog een extra beker ijs. Netjes oplost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SH
20 augustus 2021

Hamburgers waren per 2 in een zakje gedaan, 1-tje daardoor geplet. Kroket was koud en ook geplet. Niet wat we gewend zijn van FEBO…

Peet
20 augustus 2021
Albert
16 augustus 2021

Ze waren de milkshake vergeten,maar werd super snel na geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee Stokking
13 augustus 2021

Op tijd bezorgd en eten was zelfs heet van temperatuur

Harm
11 augustus 2021

Ik wil graag weten hoe de fooi via de digitale bestelling is geregeld. Ik hoor vd koerier dat dat niet rechtstreeks naar hun toegaat.

Martin
10 augustus 2021

Was heerlijk

Sandra Brittan
3 augustus 2021

Site erg onduidelijk om te bestellen. 3 bakjes satesaus besteld en betaald en maar 1 gekregen. Patat erg zout en meelderig. Jammer!

Vincent
1 augustus 2021

Bij de vorige bezorging was mijn milkshake tijdens de bezorging omgevallen. De bezorger zei dat ik even kon bellen, dan kreeg ik een nieuwe, maar dan zou me eten reeds afgekoeld zijn. Maar nu vandaag weer een bestelling geplaatst en kreeg ik er gratis een extra milkshake EN een ijsje bij. Vond ik zo netjes... Dank ! En het was allemaal weer erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
1 augustus 2021
Bas
27 juli 2021

Supersnel bezorgd.

Roos
27 juli 2021

Bestelling werd goed warm gehouden en was heerlijk.

Vincent
23 juli 2021

Ik had een halve milkshake.... Heel lekker, maar was tijdens vervoer half leeg gelopen... de bezorger zei dat ik maar even moest bellen dan kreeg ik wel een nieuwe, maar dan is je eten al op he...

van zalen
23 juli 2021
Jacq
21 juli 2021
Willem
18 juli 2021

Regelmatig besteld ,altijd goed .op tijd bezorgd ,goed bezig mensen .erg tevreden

Martin Ott
14 juli 2021

Snelle levering

Hulst
13 juli 2021
Paul
12 juli 2021

Snel bezorgd maar kwaliteit was ver te zoeken Oude broodjes Geen uitjes bij een frikadel speciaal Frikadel was doormidden gesneden daarna gebakken 🤮

Daniëlle
11 juli 2021

Allles was in een zak gepropt , hierdoor geplette snacks en friet wat als een bonk aan elkaar geplakt zat. Jammer het was een grote bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engelsma
11 juli 2021

Alles was nog goed warm. En super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
9 juli 2021

Kippenbout was gort droog

P Buijs
5 juli 2021

De bestelling was lauw, de kroketten geplet, de patat slap. Dit was de eerste en tevens laatste keer dat ik iets bij Febo thuisbezorgd (voor een bedrag van €49,50) heb besteld!

Esther
5 juli 2021

Was nou de 2de keer dat het voor de afgesproken tijd bezorgd echt super Heel blij mee

Renate
4 juli 2021

Zoals altijd gewoon uitstekend Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hollanders
29 juni 2021

Prima , lekker en goed warm 👍🏻

Leonie
28 juni 2021

De bestelling stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Eten was lekker en bij thuiskomst nog goed warm. Alleen jammer dat de bestelling niet compleet was en de sauzen ontbraken

Astrid
27 juni 2021
GERALDINE
25 juni 2021

BEZORGING WAS OP TIJD ALLEEN WAREN JULLIE DE SAUSJES VERGETEN EN WAREN ER TWEE BURGER COMPLEET GEPLET. JAMMER WE BESTELLEN IEDERE WEEK BIJ JULLIE

Els Nijman
18 juni 2021
frank
16 juni 2021

gevraagd of het eten warm kon is niet gelukt met alles de kip die ik had besteld was koud en droog is nu de 2de keer en de laatste keer jammer

Anoniem
16 juni 2021

Jongens waren ongeïnteresseerd zaten maar een beetje muziek te luisteren en te kloten. bestelling stond al klaar die was bijna al koud helaas.

Nanda
15 juni 2021

Geen verbeter punten. Het was heerlijk

Willem
12 juni 2021

Heb nou drie keer besteld en was zeer tevreden- laatste keer was het eten niet echt warm . Maar verder prima

Vincent
11 juni 2021

was prima en lekker. Ook snelle bezorging en nette jongen.

Rob
10 juni 2021

Het was niet te zien wat de saté kroket was en welke de kalfs vlees kroket. Bij kalfsvlees speciaal mosterd bij besteld, alleen zat deze niet bij het broodje kroket in de zak. Let op bezorging vaak sneller dan bezorgtijden in mail. Dus niet bestellen als je nog niet thuis bent.

Tanja Schuurman Robinson
9 juni 2021

Disappointed that the broodje was left off the runderkroket, after paying extra for it, AND leaving a small tip on an order we picked up ourselves. We'll order again, the food was good, just an unfortunate mistake this time.

Els Nijman
6 juni 2021
Franky aan het Rot
4 juni 2021

Is voor ons de 3de keer dat we bestellen de eerste 2 keer was super alles lekker heet vandaag besteld alles was koud ik heb het idee dat het uit de automatiek is gehaald want het was er ook wel heel snel dus hebben we het weggegooid en wat anders gegeten jammer want we hadden net zo een trek in een broodje kroket

Loraine
2 juni 2021

Smaakt naar meer! Bezorging kwam zo snel als mogelijk zoals aangegeven in de bestelling. Goeie friet en zo hoort het!

Sonja
29 mei 2021

Laatste 2 bestellingen is de patat koud en slap. Vriendelijke bezorger alleen had ik aangegeven bezorgtijd 17.45 maar kwam al om 17.20 en dat terwijl nog niet iedereen thuis was..

G
28 mei 2021

Bezorger heeft duidelijk de verpakking laten vallen. Sauscupje open gesprongen en alles onder de saus

S.t.steenman
22 mei 2021

Had alleen milkshake SEIZOENSMAAK besteld , krijg i.p.v. koffie smaak

B Smit
17 mei 2021
Serina
15 mei 2021

Aaron is een toppertje ♡ beste bezorger!

Lisette
11 mei 2021
Brands
10 mei 2021

De zak met eten werd in de lift gezet om naar 10hoog te gaan.de bezorgen bleef beneden die heb ik niet gezien.dat vind ik geen goede service van febo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
8 mei 2021
Carla
6 mei 2021
Aw boer
4 mei 2021

Half uur te vroeg

Andre
4 mei 2021

Viel wat tegen deze keer. Had iets besteld wat er niet was. Kreeg daar wel in overleg een alternatief voor. Maar ik had ook 2x grill burgersaus en 1x sate saus besteld, maar kreeg 3x sate saus. Dat was niet goed.

Rick
3 mei 2021

Eten prima, temperatuur prima, vriendelijke bezorgster. Vlot geleverd. Goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
1 mei 2021
Hill
1 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Jelle
1 mei 2021

Niks te klagen😃

Peet
1 mei 2021

Alles top Super snel

Rosa
30 april 2021

Eten was lekker en goed warm. Milkshakes alleen onderste boven en frikadel speciaal idem dito.

Jan
29 april 2021
Lars
29 april 2021

Snelle levering en goede kwalitiet

Brenda
29 april 2021

Goede kwaliteit en snelle bezorging

mario
29 april 2021

top

Sha
27 april 2021

Kip had echt totaal geen smaak helaas En er was zo weinig saus op de grillburgers dat het gewoon droge burger was met sla.. Patat was wel warm Bezorging was snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa Van galen
27 april 2021

We kwamen een patat te kort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom van Dillen
27 april 2021

Het eten was goed warm ondanks de afstand maar erug zout.....

Hijzelendoorn
26 april 2021

Echt super goed geregeld .ben klant van febo .en zeker in de toekomst .ja me petje af .super goede seevice

Ostendorf
15 april 2021
Ellen
14 april 2021

De bestelling was er heel vlot. Lekker gegeten!

Paula
11 april 2021

Heerlijke snacks, bezorger kwam ongeïnteresseerd over.

Renee
8 april 2021

Eten was lauw en hamburgers slecht verpakt sla en saus zat op verpakking ipv op hamburger

Pr
7 april 2021
Alejandra
5 april 2021

Top service snelle bezorging aardige bezorgers

RIA
4 april 2021

Was weer lekker en keurig op tijd. Goed verpakt geen slappe patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Kalb
3 april 2021

Graag zouden wij een bon willen ontvangen van de bestelling.

Kelsey
1 april 2021

Niet alles was geleverd dus we hadden gebeld en ze kwamen het opnieuw brengen en we kregen een extraatje!

Mary Bastiaans
30 maart 2021

Bestelling kwam zelfs kwartier eerder dan verwacht, was echt goede Febo kwaliteit!

Damien
29 maart 2021

bestelling kwam bijna 20min te laat aan. producten waren semi-koud. frikandel speciaal niet gesneden maar gewoon saus in het bakje met de frikandel erop. patat was slap en ongezouten. een diepe teleurstelling vergeleken met andere filialen waar ik soms nuttig. tijdens het bellen ter behoeve van mijn klacht, werd ik niet vriendelijk behandelt maar snel afgewerkt met een "frietje op de zaak". deze kwam binnen 15min in goede staat aan. conclusie: eerste en laatste keer bij febo purmerend.

Patricia Retz
29 maart 2021

Eten was heel slordig ingepakt. Drie burgers in 1 bakje dus alles lag er naast Patat was koud. En de bezorger zet bij ons voor de deur het eten buiten op de grond. Vindt ik zelf niet erg fris.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
26 maart 2021

Super!! Goed warm en lekker.... levering kan iets sneller

CvR
25 maart 2021

Bestelde eten was redelijk, half uur te laat bezorgd.

Samanthaberkhout@quicknet.nl
24 maart 2021

Top

1446
20 maart 2021
Monique
20 maart 2021

Super snelle bezorging.

Elias
19 maart 2021

Er was geen broodje bij geleverd.

Renee
17 maart 2021

Vlotte bezorging alleen jammer,dat het eten lauw van temperatuur was

Dirk
15 maart 2021

Top!!!!! Kon niet beter. Blij met bezorging!!

Esther
15 maart 2021

Snelle bezorging alles lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
12 maart 2021

Het was goed verpakt en warm bij aankomst.

Andre
10 maart 2021

Alles snel geleverd, warm, knapperig en vriendelijke bezorger.

L.A.
10 maart 2021

Altijd top

Robert
6 maart 2021

De bestelling was niet compleet! En de bestelling was niet warm! Niet wat ik gewend ben van de febo. Weer genezen om wat te bestellen

Grishaver
5 maart 2021

Was erg lekker en goed warm zeer tevreden

Uijtendaal
5 maart 2021

Vond de patat wat weinig, volgens mij is het als je het aan balie koopt het meer is.

Monique
4 maart 2021
rob
27 februari 2021
Harco
26 februari 2021

De meeste snacks lagen uit elkaar en waren geplet. Heel slecht

E.Peperkamp
22 februari 2021

Mijn bedtelling was niet goed gegaan ik had friet en frikadel speciaal besteld en een bamischijf. Maar in plaats van Bamischijf kreeg ik broodje kroket daar was ik niet blij mee. Ik zal ook niet snel weer bestellen..mvg Elly

Arjen rietveld
17 februari 2021

Minder dan 1 ster kan helaas niet maar de fricandel speciaal zat om zn kop in het bakje. Fricandel was niet eens open gesneden. Patat was koud. 2 bestelde burgers zaten ook verkeerd verpakt en waren koud.

Hendriks
17 februari 2021

De bezorging was goed op tijd, en de producten waren heerlijk warm en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.